Over ons

Hallo wij zijn Vormelique

Creativiteit en kwaliteit blijven ons handelsmerk

Onuitputtelijke creativiteit, brede kennis en ruime ervaring in het grafische vak. Dat is onze kracht. Wat zijn uw wensen en wie zijn uw klanten? Met een visualisatie of concept creëren we nieuwe invalshoeken en ervaart u direct de impact van uw communicatiemiddel. Creatief, efficiënt en effectief.

Wij vinden kwaliteit belangrijker dan kwantiteit

Overtuigend en professioneel aanpak

Vormelique ontwerpt krachtige logo’s voor iedere bedrijfstak. Een absolute meerwaarde voor elk bedrijf. Logo, typografie, vormen en kleuren lopen als een rode draad door al uw communicatieuitingen. Een mooi design is belangrijk, maar het is geen doel op zich. We hebben nauw contact met diverse drukkerijen en nemen uw drukwerk graag uit handen.
We ontwerpen en ontwikkelen websites met de juiste balans tussen creativiteit en gebruikersvriendelijkheid.

Wat we doen

Zeer vakkundig en creatief onze wensen vertaald naar een prachtig eindresultaat. Zeer prettige communicatie met deze ontwerper!

Bart, Hillebrand-Elektroservice

Good understanding, Good feeling, Good work. Thanks.

Delphine, Helia Management

Amir is een veelzijdig professioneel ontwerper. Communiceert prettig en is zorgvuldig. Goed afgestemd op mijn vraag, ondanks het feit dat het een hele andere stijl is dan de zijne.

Anjet, BeeldenBoX

Goed de vraag gelezen: de eenvoud van de huisstijl zonder overbodige toevoegingen is bijzonder goed gevonden. De kern en doelstelling van de zaak worden precies goed uitgelicht. Knap staaltje werk dus

Van Den Berg, Helder Bouwmanagement

Erg fijne ontwerper. Denkt met je mee, ook nadat je hem als winnaar hebt gekozen. Maakt het allemaal netjes af, en zorgt dat je de documenten ook krijgt die je goed kunt gebruiken.

Ella Wiersum, Viva Persona

Amir heeft voor ons een zeer fris en vernieuwend design gemaakt. We zijn dan ook erg blij met het eindresultaat! Daarbij is zijn reactiesnelheid goed en denkt hij uitstekend mee met wensen van de klant.

Nicole Peeters, Voltec

Geintereseerd in een samenwerking? stuur een bericht